Activiteiten/Events

logoISAT Infra Sensor Solutions presenteert haar asfaltoplossingen en Dakbewaking op ISAT workshop in Coburg.

Woensdag 16 September 2015 heeft Infra Sensor Solutions voor 80 deelnemers aan het 7e internationale workshop event in Coburg (Duitsland) haar WIM-FO, traffic flow sensoren en dakbewaking oplossingen gepresenteerd aan een internationaal gezelschap. De applicaties zijn erg goed ontvangen.

FiberweekLogo2015_engInfra Sensor Solutions presenteert haar Dakbewaking oplossing tijdens FiberWeek 2015 in Kroatië

Woensdag 29 April 2015 zal  Infra Sensor Solutions haar project voor dakbewaking, zoals dat succesvol in Duitsland is geïmplementeerd, presenteren aan de deelnemers van FiberWeek 2015. Alweer een innovatieve glasvezel gerelateerde oplossing die veel nieuwe mogelijkheden biedt voor de markt.

stumicologoInfra Sensor Solutions presenteert een aantal praktijk casus tijdens Stumico bijeenkomst in Bunnik

Donderdag 12 Maart 2015 is Infra Sensor Solutions gevraagd om een aantal praktijk casus te presenteren tijdens de bijeenkomst van Stumico op De Landgoederij te Bunnik. Onder ruime belangstelling van de leden van Stumico (Richtinggevend in bouw ICT) zijn verschillende projecten aangehaald die betrekking hebben op de weginfrastructuur en is het project Dakbewaking gepresenteerd. 

FiberweekLogo2014_engInfra Sensor Solutions presenteert haar WIM-FO oplossing tijdens FiberWeek 2014 in Kroatië

Woensdag 7 Mei 2014 heeft Infra Sensor Solutions de gelegenheid gekregen haar WIM-FO (Weigh-in-Motion Fibre Optic) oplossing te presenteren aan het grote publiek tijdens het jaarlijks terugkerende congres FiberWeek in Kroatie. Vanaf 2014 is er gedurende dit congres speciaal ruimte gemaakt om glasvezel meetoplossingen onder de aandacht van de deelnemers te brengen. Het onderwerp is met veel belangstelling aangehoord.

BAM InfraTechniek verkoopt haar participatie in Infra Sensor Solutions

Per 1 Januari 2014 heeft BAM Infratechniek besloten haar participatie in Infra Sensor Solutions te beëindigen. Een reorganisatie binnen BAM Infratechniek heeft doen besluiten dat de doelstelling van Infra Sensor Solutions niet langer past binnen de hernieuwde bedrijfsvoering. BAM Infratechniek slaat een weg in als puur uitvoerende organisatie. De goede samenwerking tussen BAM Infratechniek en Infra Sensor Solutions zal vanzelfsprekend gecontinueerd worden. De diensten van Infra Sensor Solutions kunnen op veel onderdelen een grote toegevoegde waarde leveren aan BAM.

0Infra Sensor Solutions op de eerste editie van het Digitale Agenda Congres 2013 in het Evoluon te Eindhoven

Op woensdag 30 oktober 2013 is de eerste editie van het Digitale Agenda Congres 2013. Tijdens dit congres is Infra Sensor Solutions met een stand aanwezig om haar oplossingen aan de bezoekers te demonstreren. Op dit congres hebben ongeveer zevenhonderd bezoekers ingeschreven.

Act_3Infra Sensor Solutions verzorgt ‘Pitch’ tijdens de achtste editie van het business event ‘Dit is Brabant’ op de Hi-Tech Campus te Eindhoven

Donderdag 21 maart 2013 is de achtste editie van het business event ‘Dit is Brabant’. Met als host Jort Kelder krijgen een viertal innovatieve ondernemers de kans om voor tweehonderd genodigden haar innovatieve producten toe te lichten en te promoten. Infra Sensor Solutions is vanwege haar innovatieve character een blikvanger tijdens dit event.

dvm2012nllogodatumlocatiekleinInfra Sensor Solutions aanwezig op Vakbeurs ‘Dag van Verkeer & Mobiliteit’ in Houten

Op 29 november 2012 wordt de vakbeurs ‘Dag van Verkeer & Mobiliteit’ in de Expo te Houten georganiseerd. Infra Sensor Solutions is op deze beurs aanwezig en toont haar Structural Health Monitoring en Fibre Optic Weigh-in-Motion oplossingen aan het publiek.

dvm2012belogodatumlocatiekleinInfra Sensor Solutions aanwezig op Vakbeurs ‘Dag van Verkeer & Mobiliteit’ in Antwerpen

Op 22 november 2012 wordt de vakbeurs ‘Dag van Verkeer & Mobiliteit’ in de Expo te Antwerpen georganiseerd. Infra Sensor Solutions is op deze beurs aanwezig en toont haar Fibre Optic Weigh-in-Motion oplossing aan het publiek.

Act_1aOfficiële start Infra Sensor Solutions

Op 12 april 2012 vindt in Prinsenbeek de officiële start plaats van Infra Sensor Solutions. Infra Sensor Solutions is een samenwerkingsverband tussen NBG Holding, Ostara Communications en BAM Infratechniek. De officiële starthandeling wordt omstreeks 16.00 uur verricht door de heer P.A.C.M. van der Velden, burgemeester van Breda.